Menu

Ga samen de strijd aan!

Start je actie!

Start je actie!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Met Duchenne houdt dit voor onze jongens allemaal op. Steun het onderzoek naar een behandeling en betere zorg voor Duchenne en start hier je actie voor Duchenne!

Wat jij kunt doen

Wat jij kunt doen

In actie komen voor Duchenne Parent Project! Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt.

Wat wij doen

Wat wij doen

Op onze website vind je uitvoerige informatie over Duchenne. Bekijk hier het filmpje van Justus en een animatiefilm met uitleg over Duchenne.

Onze Duchenne acties

Uitgelichte actie

Duchenne Triathlon zaterdag 8 september 2018

Vrienden van Duchenne organiseert op 8 september a.s. samen met Rotary Apeldoorn-Nrd rondom het Boschbad de Duchenne Triathlon voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren. Deze 1/8 triathlon kun je alleen doen, of met een team van 2 of 3 sporters die ieder een onderdeel op zich nemen: 500 m zwemmen, 20 km fietsen of 5 km hardlopen. Ook voor de minder ervaren sporter zal dit geen probleem en vooral een fantastische uitdaging zijn. Tenslotte is meedoen belangrijker dan winnen. Je kunt je inschrijven met een team namens een bedrijf, vereniging of school, maar ook als groep vrienden of familie. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking en daarna een gezellige afterparty. De opbrengst, minimaal 500 euro per team, komt volledig ten goede aan DPP.

Meedoen/inschrijven?

Schrijf je hier in. Via deze pagina kun je je laten sponsoren door je bedrijf, collega’s, vrienden en familie. Haal minimaal 500 euro op met je team.

Sponsor nu deze acties

  • Stand €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0
Sponsorloop 17 juli o.b.s. Hendrik Westerschool te Oude Pekela
De o.b.s. Hendrik Westerschool te Oude Pekela wil graag iets doen voor één van zijn leerlingen, Aiden, die Duchenne heeft. De school heeft daarop besloten om een sponsorloop te houden en zo besloten om ...
Behaald
  • Stand €2.993,90
  • 100%
  • Donateurs 100
Ringvaart Lucky
Studenten roeien voor Duchenne
  • Stand €1.125,00
  • 45%
  • Donateurs 22
Ecuador Volcanoes Trek
Fundraising Ecuador Volcanoes Trek. Beklimmen van 5 vulkanen in 14 dagen tijd.

Toekomstige evenementen

sep 08
sep 09

Duchenne Heroes mountainbike

9 september @ 08:30 - 15 september @ 17:00
nov 04
×
  OP