Menu

Ga samen de strijd aan!

Start je actie!

Start je actie!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Met Duchenne houdt dit voor onze jongens allemaal op. Zet je in voor een beter en langer leven voor kinderen/mannen met Duchenne en maak hier je eigen actiepagina aan!

Wat jij kunt doen

Wat jij kunt doen

In actie komen voor Duchenne Parent Project! Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt.

Wat wij doen

Wat wij doen

Op onze website vind je uitvoerige informatie over Duchenne. Bekijk hier het filmpje van Justus en een animatiefilm met uitleg over Duchenne.

Uitgelichte actie

Mag ik alsje alsje alsjeblieft je 06 of cartridge voor Duchenne!

Heb jij nog cartridges en mobiele telefoons die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in! Cartridges en mobieltjes zijn geld waard; voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Dit geld gebruiken wij voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie.

Bedrijven (zoals bv fysio’s, scholen, winkelcentra, supermarkten) kunnen een gratis inzamelbox aanvragen. Zodra deze gevuld is met 20 ingezamelde items, wordt deze kosteloos bij het bedrijf afgehaald. Vraag vandaag nog een inzamelbox aan via het online aanvraagformulier! Wil je graag een poster van Duchenne op de inzamelbox, vraag deze dan aan via info@duchenne.nl. Ook is het mogelijk dat bedrijven die nu voor een ander goed doel van Eeko inzamelen, dit goede doel omzetten naar Duchenne als dit hun voorkeur heeft. Mail dan naar het Duchenne Parent Project via info@duchenne.nl.

Sponsor nu deze acties

  • Stand €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0
Team FC Sam2
Wij doen mee aan de Duchenne triathlon op 7 september a.s. voor Sam en alle andere jongens/mannen met Duchenne. Wim van de Kant gaat zwemmen, Roberto Mascini gaat fietsen en Dot van de Kant gaat ...
  • Stand €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0
Hagenezen voor Roel
Wij zijn team Hagenezen voor Roel en samen gaan we op 7 september 2019 deelnemen aan de Duchenne triatlon voor Roel en alle andere jongens/mannen met Duchenne. Mark Böcker gaat 500 meter zwemmen, Don Ó ...
  • Stand €385,00
  • 77%
  • Donateurs 8
Team Rotary Club Arnhem tegen Duchenne
Ook dit jaar wil Rotaryclub Arnhem een bijdrage leveren aan de strijd tegen Duchenne. Janet Kuiper (zwemmen), Hans Fokker (fietsen) en Bas ten Kate (lopen) nemen daarom deel aan de Duchenne triatlon op 7 september ...

Toekomstige evenementen

sep 07
×
  OP