Menu

Ga samen de strijd aan!

Start je actie!

Start je actie!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Met Duchenne houdt dit voor onze jongens allemaal op. Steun het onderzoek naar een behandeling en betere zorg voor Duchenne en start hier je actie voor Duchenne!

Wat jij kunt doen

Wat jij kunt doen

In actie komen voor Duchenne Parent Project! Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt.

Wat wij doen

Wat wij doen

Op onze website vind je uitvoerige informatie over Duchenne. Bekijk hier het filmpje van Justus en een animatiefilm met uitleg over Duchenne.

Onze Duchenne acties

Uitgelichte actie

Inpakken voor Duchenne bij de Hema haalt bijna 14.000 euro op!

Voor het 3e jaar stelde de HEMA ruimte beschikbaar om cadeautjes in te pakken voor het goede doel. Vrijwilligers pakten een cadeautje in voor een (vrijwillige) donatie en daarnaast werd er gecollecteerd.

Dit jaar werd er in 11 HEMA filialen verspreid over het land (Utrecht, Bussum, Amsterdam Kinkerstraat, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam,  Zwijndrecht, Alkmaar, Harlingen, Den Bosch en Bergen op Zoom)  tijdens de drukke dagen voor Sint en Kerst ingepakt voor Duchenne door een enthousiaste groep Duchenne vrijwilligers. Deze vrijwilligers waren geworven door verschillende Duchenne coördinatoren die tevens aanspreekpunt waren van het HEMA filiaal.

Totale opbrengst 2017 is € 13.957,90! Fantastisch! Veel dank aan alle coördinatoren, inpakkers, donateurs en de HEMA natuurlijk. Heel fijn dat we welkom waren op de drukste tijd van het jaar.

Vind jij het leuk om dit volgend jaar ook in de buurt van jouw woonplaats te doen? Als vrijwilliger of coördinator van een filiaal? Laat het weten!

Sponsor nu deze acties

  • Stand €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0
Ringvaart Lucky
Studenten roeien voor Duchenne
  • Stand €1.125,00
  • 45%
  • Donateurs 22
Ecuador Volcanoes Trek
Fundraising Ecuador Volcanoes Trek. Beklimmen van 5 vulkanen in 14 dagen tijd.
Behaald
  • Stand €3.170,00
  • 100%
  • Donateurs 82
London Marathon 2018 voor Duchenne Parent Project
London Marathon April 2018 voor Duchenne Parent Project (met mijn neefje in het achterhoofd)

Toekomstige evenementen

mrt 04

Baggeren voor Duchenne

4 maart @ 10:00 - 12:00
sep 08
sep 09

Duchenne Heroes mountainbike

9 september @ 08:30 - 15 september @ 17:00
×
  OP