Menu

Ga samen de strijd aan!

Start je actie!

Start je actie!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Met Duchenne houdt dit voor onze jongens allemaal op. Steun het onderzoek naar een behandeling en betere zorg voor Duchenne en start hier je actie voor Duchenne!

Wat jij kunt doen

Wat jij kunt doen

In actie komen voor Duchenne Parent Project! Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt.

Wat wij doen

Wat wij doen

Op onze website vind je uitvoerige informatie over Duchenne. Bekijk hier het filmpje van Justus en een animatiefilm met uitleg over Duchenne.

Onze Duchenne acties

Uitgelichte actie

Duchenne Triathlon Apeldoorn zaterdag 9 september a.s.

Vrienden van Duchenne organiseert op 9 september a.s. samen met Rotary Apeldoorn-Nrd rondom het Boschbad de Duchenne Triathlon voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren. Deze 1/8 triathlon kun je alleen doen, of met een team van 2 of 3 sporters die ieder een onderdeel op zich nemen: 500 m zwemmen, 20 km fietsen of 5 km hardlopen. Ook voor de minder ervaren sporter zal dit geen probleem en vooral een fantastische uitdaging zijn. Tenslotte is meedoen belangrijker dan winnen. Je kunt je inschrijven met een team namens een bedrijf, vereniging of school, maar ook als groep vrienden of familie. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking en daarna een gezellige afterparty. De opbrengst komt volledig ten goede aan DPP.

Meedoen/inschrijven?

Schrijf je hier in en en maak een actiepagina aan. Vul bij titel de ‘Duchenne triathlon’ in en bij de omschrijving van je actie ook je team naam en de namen van de deelnemers.
Via deze pagina kun je je laten sponsoren door je bedrijf, collega’s, vrienden en familie.

Sponsor nu deze acties

  • Stand €0,00
  • 0%
  • Donateurs 0
Duchenne triathlon – SaLuMa
Marel ten Kate – zwemmen, Luna van Weele – fietsen & Sara Stückmann – hardlopen, gaan als team SaLuMa, deelnemen aan de Duchenne triathlon in Apeldoorn op 9 september a.s. Sponsor hen hier en ...
  • Stand €17,50
  • 4%
  • Donateurs 3
Duchenne triathlon – zweten voor nick
Joke Bosma (zwemmen en hardlopen) en Patrick van der Jagt (fietsen), team zweten voor Nick, gaan op 9 september a.s. deelnemen aan de Duchenne triathlon in Apeldoorn. Steun hen in de strijd tegen Duchenne  en ...
  • Stand €100,00
  • 20%
  • Donateurs 1
Duchenne Triathlon – Team Nysingh II
Wij, Lianne van den Ham (zwemmen), Martijn van de Mortel (fietsen) en Johanneke Liebrand (lopen) zijn hard aan het trainen voor onze deelname aan de Duchenne triathlon op 9 september 2017. We proberen niet ...
×
  OP