Menu

Ga samen de strijd aan!

Start je actie!

Start je actie!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Met Duchenne houdt dit voor onze jongens allemaal op. Steun het onderzoek naar een behandeling en betere zorg voor Duchenne en start hier je actie voor Duchenne!

Wat jij kunt doen

Wat jij kunt doen

In actie komen voor Duchenne Parent Project! Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt.

Wat wij doen

Wat wij doen

Op onze website vind je uitvoerige informatie over Duchenne. Bekijk hier het filmpje van Justus en een animatiefilm met uitleg over Duchenne.

Uitgelichte actie

Opbrengst Duchenne triathlon 2018 ruim € 28.000!!

Zaterdag 8 september was er weer voor de 12e keer een Duchenne triathlon in Apeldoorn, voor de laatste keer georganiseerd door Mark Steinhauer, een geweldige Duchenne oom!

Het was een fantastische en zonnige triathlon in het Boschbad, met dit jaar 35 teams voor Duchenne aan de start. In een super gezellige en informele sfeer streden alle teams weer in het water (500 m), op de fiets (20 km) en tijdens het hardlopen (5 km).
De opbrengst van de Duchenne triathlon 2018 is maar liefst 28.174 euro!!!

De 3 moedige doorzetters haalden weer hun eerste plaats. De prijs voor het eerste damesteam ging naar Duchenne GTFO en de beker voor het team met de hoogste opbrengst naar Nysingh 1. Dit jaar was er ook een beker voor het aanbrengen van de meeste teams, die in ontvangst werd genomen door Nick met maar liefst 7 teams.
Rotary Apeldoorn Noord verzorgde weer de catering. Ook veel dank weer aan hen! Lees hier het hele verslag van deze dag.

Volgend jaar ook meedoen met familie, vrienden of collega’s? Of ben je heel sportief en wil je de 1/8 triathlon alleen doen?
Meld je dan alvast aan via info@duchenne.nl.
Het minimale sponsorbedrag is 500 euro per team.

Sponsor nu deze acties

Behaald
  • Stand €1.767,50
  • 100%
  • Donateurs 11
Dansen voor Duchenne op 4 november
Dansen voor Duchenne Zumbathon® (3 uur dansen voor een Goed Doel)
Behaald
  • Stand €236,52
  • 100%
  • Donateurs 5
Onderzoek voor Duchenne
Wij van het Veluws College Mheenpark in Apeldoorn komen in actie voor Duchenne.
Behaald
  • Stand €2.059,00
  • 100%
  • Donateurs 1
Hurly burly 10 km swim
Deze held, Robert van Loon, gaat 10 km zwemmen in de Hurly burly, een Ierse zee, op zaterdag 29 september. Sponsor hem hier of stop hier wat in zijn digitale collectebus!

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen events gepland

×
  OP