Menu

Fiets of sponsor Duchenne Heroes

Fiets mee en word een held!

Sportief? Fiets ook mee en schrijf je hier direct in voor DuchenneHeroes, individueel of als team. Mede dankzij de sponsoring van Duchenne Heroes is er hoop op een medicijn tegen Duchenne.

Doe mee en samen trappen we Duchenne de wereld uit!
Laat je informeren op de Duchenne Heroes website. Op de Facebook pagina van Duchenne Heroes kun je meer sfeer proeven en ervaringen van anderen lezen of je aansluiten bij een team.

Fiets 17 t/m 23 september 2017 van Zuid-Duitsland naar Nederland. De 12e editie van Duchenne Heroes wordt er een om nooit meer te vergeten! Dit jaar fietsen we in zeven dagen van Saarland (DL) naar Noord-Brabant (NL) over een afstand van 700 of 500 kilometer. Fiets mee en word een van de helden. Ontmoet de kinderen waar we het voor doen.

Sponsor een team of ga mee als vrijwilliger

Wil/kun je niet zelf fietsen, maar zou je wel graag iets doen in de strijd tegen de spierziekte Duchenne Spierdystrofie?

Sponsor dan een team!

Of meld je aan als vrijwilliger.

Sponsoren in natura

Dankzij de miljoenen euro’s van de Duchenne Heroes hebben we belangrijk onderzoek kunnen sponsoren. Duchenne Heroes is echter een kostbaar evenement: 7 dagen lang met bijna 600 mensen door België, Luxemburg, Duitsland en Nederland reizen is een hele onderneming en vergt veel voorbereiding. Om te zorgen dat er van iedere gesponsorde euro zoveel mogelijk voor de onderzoeksprojecten overblijft, willen we je vragen mee te helpen nog meer sponsoring te regelen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld sponsoren in natura. Op die manier kunnen orgaistaies helpen om de kosten van het evenement zo laag mogelijk te houden. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan het vervoer, voeding, materialen etc die nodig zijn tijdens de race zelf. Wilt u met uw bedrijf of organisatie iets bijdragen? Bekijk dan hier de actuele wishlist van de Duchenne Heroes en neem contact op met de organisatie.

×
  OP