Menu

Duchenne Triathlon zaterdag 7 september 2019

Vrienden van Duchenne organiseert op zaterdag 7 september 2019 samen met Duchenne Parent Project en Rotary Apeldoorn-Noord in de prachtige omgeving van het Boschbad de Duchenne Triathlon voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

Locatie en route: Boschbad Apeldoorn.

Om 13.15 uur start de Duchenne Triathlon.

Bekijk voor het parcours het programmaboekje van de Triathlon organisatie.

7 September is het ook World Duchenne Awareness Day, de perfecte dag om deel te nemen aan deze triathlon!

Deze 1/8 triathlon kun je alleen doen, of met een team van 2 of 3 sporters die ieder een onderdeel op zich nemen: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen of 5 kilometer hardlopen. Ook voor de minder ervaren sporter zal dit geen probleem en vooral een fantastische uitdaging zijn. Tenslotte is meedoen belangrijker dan winnen. Je kunt je inschrijven met een team namens een bedrijf, vereniging of school, maar ook als groep vrienden of familie. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking en daarna een gezellige afterparty. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Duchenne Parent Project.

MEE DOEN / INSCHRIJVEN?

Inschrijven kun je hier. Schrijf je in door je teamnaam, naam zwemmer, fietser, hardloper en een foto en tekst door te sturen voor op je actiepagina. Deze kunnen wij voor je aanmaken of je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Het streefbedrag is minimaal 500 euro.
Via het actieplatform van Duchenne Parent Project kun je je actiepagina aanmaken. Voor een voorbeeld van een actiepagina, klik hier. Elke actiepagina heeft een eigen link. Via die link kunnen je bedrijf, collega’s, serviceclub, vrienden, familie en andere donoren jou/jouw team financieel steunen. Veel succes!

DEELNEMERS 2019?

Kijk hier welke teams zich al hebben ingeschreven voor editie 2019.

Deel dit bericht

About the Author : Redactie


0 Reacties

Related post

×
  OP