Menu

Rolstoelrace – Zandvoort Circuit Run 2017

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Niet voor jongens met Duchenne Spierdystrofie: voor hen houdt dit allemaal op.

Daarom dagen we jou uit de Zandvoort Circuit Run te rennen en daarmee een (sponsor)bijdrage te leveren voor het Duchenne Parent Project. De Zandvoort Circuit Run is de meest afwisselende run van Nederland; je start op het circuit, dan het strand en door Zandvoort terug.

Schrijf je nu in voor 900* meter, 2.5*, 5, 12 of 21 kilometer en ga zondag 26 maart ook lekker rennen voor Duchenne.
Nodig vooral ook vrienden, buren, collega’s en familie uit om mee te rennen!

*) Voor kinderen tm 12 jaar is er de Kids Circuit Run 0,9 of 2,5 km.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijving: www.zandvoortcircuitrun.nl

 

Uniek voor 2017: de 790 meter rolstoelrace

Heb je altijd al willen scheuren op het circuit?

Grijp dan nu je kans en doe mee met je electrische rolstoel, je scooter, je handbewogen rolstoel (natuurlijk mag je helper meehelpen), buggy of loopfiets. Om 10.30 uur wordt het startschot gegeven voor de 790 meter Duchenne rolstoelrace. 790 meter omdat het dystrofine spiereiwit wat kapot is bij Duchenne, bestaat uit 79 exonen. Deze race gaat uiteraard niet over het strand, maar is alleen op het circuit.

Meld je hier aan voor deelname aan de rolstoelrace en maak gelijk je eigen actiepagina aan om je te laten sponsoren voor deze fantastische prestatie! Deelname aan de rolstoelrace is gratis, maar schrijf je wel in, zodat wij alle rolstoelracers kunnen doorgeven aan de organisatie van de Zandvoortcircuitrun en zij startnummer en inschrijvingspakket kunnen sturen!

Om dit onderzoek mogelijk te maken laten de deelnemende Duchenne ouders, vrienden en kids zich sponsoren zodat toekomstige Duchenne kinderen, een beter leven kunnen krijgen. Steun jij hen ook? Dat kan hier!

Deel dit bericht

About the Author : Redactie


0 Reacties

Related post

×
  OP