Menu

Vrijwilligers gezocht voor inpakken voor Duchenne

De feestdagen komen er weer aan. Voor het 3e jaar stelt de HEMA ruimte beschikbaar om cadeautjes in te pakken voor het goede doel. Vrijwilligers pakken een cadeautje in voor een (vrijwillige) donatie. Afgelopen jaar heeft een enthousiaste groep vrijwilligers in 4 HEMA filialen verspreid over het land (Amsterdam Kinkerstraat en Linneausstraat, Amersfoort en Bergen op Zoom) tijdens de drukke dagen voor Sint en Kerst ingepakt voor Duchenne. Totale opbrengst 2016 was € 7.567,90!

Dit jaar hopen we dat in veel meer HEMA filialen verspreid over het land ingepakt gaat worden voor Duchenne. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die in een grote HEMA uit hun woonplaats of nabije omgeving, willen inpakken voor Duchenne. Als coördinator werf je zelf je vrijwilligers voor “jouw” filiaal om mee in te pakken zodat je er leuke inpakdagen van kunt maken. Han van Wiggen, Duchenne ouder, kan zorgen voor het eerste contact met de filiaalmanager en indien nodig helpen we natuurlijk met de voorbereiding. De 50 grootste HEMA’s van Nederland doen hier aan mee. HEMA zorgt voor tafels, plakband, lintjes en inpakpapier en vanuit Duchenne Parent Project zorgen we voor leuke stickertjes, flyers, naambuttons, collectebussen, ballonnen enz.

Dus vind jij het leuk om met een groep mensen (familie, vrienden of kennissen) dit te doen? Laat het graag weten via dpp@euronet.nl! Enige haast met regelen is wel verstandig, de filialen zijn zelf op zoek naar goede doelen en het zou mooi zijn als wij er zoveel mogelijk weten in te vullen.
In samenspraak met de filiaalmanager gaat het om de 2 weekenden voor Sinterklaas en de 2 weekenden voor Kerst of een gedeelte daarvan. De opbrengst van “Inpakken van Duchenne” gaat rechtstreeks naar het Duchenne Parent Project.
Mocht je liever niet coördineren, maar wel willen helpen inpakken, stuur dan ook een bericht naar dpp@euronet.nl.

Deel dit bericht

About the Author : Redactie


0 Reacties

Related post

×
  OP