Menu

Wat jij kunt doen

In actie komen voor Duchenne Parent Project!
Je kunt sporten, zoals rennen, fietsen, zwemmen, golfen. Of als je ander talent hebt, kun je ook diners of feesten organiseren, waarmee je sponsorgeld ophaalt.

Je kunt het zelf organiseren, maar je kunt ook deelnemen aan onze Duchenne acties zoals de Duchenne triathlon, Duchenne (weekend)heroes , inpakken voor Duchenne en Zandvoort run etc..

Op deze pagina en op onze Facebook pagina verschijnen regelmatig nieuwe evenementen.

4 dingen die je nu direct kunt doen:

1. Like ons

Deel onze missie via Facebook, Twitter of LinkedIn. Met jouw ‘like’, retweet of een gedeelde link bereiken we veel mensen die eerder misschien nog niet in aanraking gekomen zijn met het verhaal van de jongens met Duchenne.

2. Connect

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

3. Sponsor

Een maandelijkse bijdrage aan Duchenne Parent Project of bijvoorbeeld een team van Duchenne Heroes.

4. Word vrijwilliger.

We zijn altijd op zoek naar mensen die hun kennis, kunde en enthousiasme willen delen. Kom bier tappen voor de Heroes, kook voor ze, of hou ze in conditie als fysiotherapeut. Kun jij goed organiseren? Of wil je met je team, collega’s of buren iets doen? Laat van je horen.

En ook nog:

5. Collecteer – in de buurt of online

Wij organiseren geen landelijke collecte, maar hebben wel een aantal collectebussen die continu het land door gaan. Haal jij ook graag geld op in jouw buurt, met je school of vereniging? Vraag de bus dan bij ons aan.

Heb jij een groot online netwerk? Dan is mobiel collecteren iets voor jou. Geld ophalen voor kinderen met Duchenne Spierdystrofie vanaf de bank. Meld je nu aan als mobiele collectant.

6. Sponsoring in natura (voor bedrijven).

We kunnen heel veel hulp gebruiken in de vorm van diensten of producten. Denk aan de drankjes of vervoer voor de fietsers, de zaalruimtes voor ons jaarlijkse congres, stoelen voor het Duchenne Diner of audiovisuele ondersteuning bij een lokaal evenement. En als we het niet direct kunnen gebruiken, dan kunnen we jouw bijdrage zeker inzetten in een van de vele veilingen en verlotingen. Bel of email ons direct of informeer bij een van onze bestuursleden.

×
  OP