Duchenne Festival

Slotevent online DUCHENNE FESTIVAL

 

Zaterdag 4 juli van 15.00-17.00 uur

Doe en praat mee

Tijdens de live uitzending kun je meedoen door zelf vragen in te sturen, vragen van andere deelnemers te promoten of korte enquêtes in te vullen.
Je kunt deze interactie box openen op een tweede scherm (bijv telefoon, tablet of tweede browser venster):
– Surf naar www.Slido.com
– Gebruik eventcode #Duchenne

Programma live uitzending: Blik op de Duchenne Toekomst

Gerrit Heijkoop en Elizabeth Vroom interviewen diverse gasten waaronder Dr. Jos Hendriksen, neuropsycholoog Kempenhaeghe/MUMC. Hij vertelt over Duchenne en het brein. Verder interviews met Dr. Imelda de Groot, RadboudUMC, Prof. Annemieke Aartsma-Rus (LUMC) en Prof. Jan Verschuuren (LUMC) en Bart van Riet, man met Duchenne. Er wordt teruggekeken op het festival en aan de experts gevraagd naar hun ‘Blik op de Duchenne Toekomst’.

  • 15.00 u: Opening en welkom door host Gerrit Heijkoop
  • 15.10 u: Duchenne en het brein – Dr. Jos Hendriksen, Kempenhaeghe/MUMC
  • 15.45 u: Interview met Dr. Imelda de Groot, RadboudUMC
  • 15.55 u: Terugblik op het online Duchenne Festival. Gerrit en Elizabeth Vroom gaan in gesprek met een aantal deelnemers van het Festival.
  • 16.15 u: Blik op de Duchenne Toekomst. Gerrit en Elizabeth gaan in gesprek met prof. Annemieke Aartsma-Rus, LUMC, prof. Jan Verschuuren, LUMC en Dr. Jos Hendriksen, Kempenhaeghe/MUMC over waar het naar toe moet de komende 5 jaar.
  • 16.45 u: Interview met Bart van Riet, man met Duchenne en iniatiefnemer van de Duchenne 40.

Programma en video’s DUCHENNE FESTIVAL

Kijk hier voor het volledige programma van een weeklang DUCHENNE FESTIVAL van zaterdag 27 juni ™ zaterdag 4 juli en hier voor de video’s van de presentaties.

Ondervindt u technische problemen?

– Check of u genoeg bandbreedte heeft op www.speedtest.net. U moet minimaal 5MB/sec downloadsnelheid hebben. Sluit of pauzeer evt applicaties die internet gebruiken (bijvoorbeeld dropbox, mail of huisgenoten)

– Gebruik Google Chrome als webbrowser. Heeft u problemen terwijl u met Google Chrome werkt, probeer het dan eens in een andere browser.
–  Heeft u geen geluid? Kijk dan of het geluid van uw pc of laptop aan staat. Kijk ook of het geluid van het livestreamspeler niet op ‘mute’ staat.
– Ondervindt u nog steeds problemen, stuur dan een mail naar info@duchenne.nl. Wij nemen de input mee om de dienst te verbeteren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief Aanmelden