Duchenne Heroes

Fiets mee en word een held!

Lees hier meer over deze vetste meerdaagse off-road tocht, waarmee jij voor Duchenne kinderen én volwassenen met Duchenne het verschil maakt.

Ga zelf ook de uitdaging aan: trap Duchenne de wereld uit!

Laat je informeren op de Duchenne Heroes website. Op de Facebook pagina van Duchenne Heroes kun je meer sfeer proeven en ervaringen van anderen lezen of je aansluiten bij een team.

Fiets 12 t/m 18 september 2021 van de Vogezen in Frankrijk naar het Drielandenpunt in Nederland.

De 15e editie van Duchenne Heroes wordt er een om nooit meer te vergeten! Nadat in 2020 door Covid-19 de 15e editie niet door kon gaan, hopen we er in 2021 een fantastische editie van te kunnen maken. Dit jaar fietsen we in zeven dagen van Frankrijk naar Limburg (NL) over een afstand van 700 of 500 kilometer. Of fiets 3 dagen enduro of cross-country.  Fiets deze off-road tocht per mountainbike of gravelbike.

Doe mee en word een van de helden. Ontmoet de kinderen waar we het voor doen. Jij kunt het verschil maken!

Lees hier het verslag van de 14e editie.

duchenneheroesmarkzwartwit

Sponsor een team of ga mee als vrijwilliger

Wil/kun je niet zelf fietsen, maar zou je wel graag iets doen in de strijd tegen de spierziekte Duchenne Spierdystrofie?
Sponsor dan een team!
Of meld je aan als vrijwilliger.

Sponsoren in natura

Dankzij de miljoenen euro’s van de Duchenne Heroes hebben we belangrijk onderzoek kunnen sponsoren. Duchenne Heroes is echter een kostbaar evenement: 7 dagen lang met bijna 600 mensen door Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland en Nederland reizen is een hele onderneming en vergt veel voorbereiding. Om te zorgen dat er van iedere gesponsorde euro zoveel mogelijk voor de onderzoeksprojecten overblijft, willen we je vragen mee te helpen nog meer sponsoring te regelen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld sponsoren in natura. Op die manier kunnen organisaties helpen om de kosten van het evenement zo laag mogelijk te houden. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan het vervoer, voeding, materialen etc die nodig zijn tijdens de race zelf. Wilt u met uw bedrijf of organisatie iets bijdragen?  Neem contact op met de organisatie voor hun actuele wishlist via info@duchenneheroes.nl als u wat wilt bijdragen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief Aanmelden