Andere producten

Gulle gevers

Wij zijn ongelooflijk blij met al onze gulle gevers! Heb jij een (inzamelings)actie gehouden met veel sponsoren ergens in het land, dan kun je  bedanken met deze kant-en-klare foto! Mail ze bijvoorbeeld deze foto als bedankje, of bestel ons bedankboekje via info@duchenne.nl.

duchenne-extra-1

 Zelf downloaden of lenen

Zelf downloaden van de brochure kan hier, maar je kunt ook een stapeltje brochures aanvragen.

duchenne-extra-2

De vlag met het logo van Duchenne Parent Project en de collectebussen zijn te leen. Tevens zijn er ook kartonnen spaarpotten te verkrijgen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@duchenne.nl.

Gehaakte knuffel

Willy Groters haakt hele leuke knuffels/slofjes e.d. De gehele opbrengst van haar verkoop gaat naar het Duchenne Parent Project. Neem een kijkje op haar webshop.

duchenne-extra-3

Koop een boek

Koop online uw boeken bij Youbedo: Koop hier je boeken en YouBeDo.com doneert 10% van je aankoopbedrag aan het Duchenne Parent Project. Via deze webhop kun je dezelfde boeken als bij andere boekenwinkels en je betaalt dezelfde prijs: https://www.youbedo.com/boekenwinkel/duchenneparentproject.

duchenne-extra-4

De opbrengst van de volgende boeken gaat volledig  naar het Duchenne Parent Project.

 

Prentenboek “Wakker worden, het is groen!”

Dit prentenboek met als thema “de ontluikende lente” is bedoeld voor kinderen van 4 tm 8 jaar. Illustraties en het verhaal zijn van Geke Jagt en haar broer Bendriaan Smeenge, die Duchenne had en helaas overleden is. Het prentenboek is te bestellen voor 30 euro bij gekejagt@ziggo.nl.

duchenne-extra-5

Kookboek ‘Koken aan de Amstelkade’

Geweldig mooi kookboek, Koken aan de Amstelkade, van Christel van Vugt, moeder van Maas, een jongen met Duchenne.

duchenne-extra-6

Boek ‘Gaat u maar liggen…’

Joop van Dommelen heeft dit boek, vol met verhalen en gedichten, geschreven.

 

Boek ‘Duchenne leven als een Schaakspel’

Freek van Duin (1990) heeft door zijn leven met Duchenne veel meegemaakt. Ondanks deze spierziekte probeert hij een normaal leven te leiden. Dit gaat letterlijk met vallen en opstaan. Toch vindt hij altijd de wil en kracht om te leven. Bekijk hier de hilarische promo-video.

 

Boekje ‘Waarom lopen Tijs zijn benen niet zo snel?’

‘Waarom…lopen Tijs zijn benen niet zo snel?’ is een boekje geschreven door “Vrienden van Tijs” met uitleg over Duchenne voor jonge kinderen.

Kleding shoppen voor Duchenne

Bij www.dvina.nl kun je dameskleding – tweedehands en nieuw – kopen en tegelijkertijd Duchenne Parent Project steunen. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd.

 duchenne-extra-7

Meld je aan voor de nieuwsbrief Aanmelden