15de editie Duchenne Heroes is van start gegaan!!

Bijna driehonderd 7DaysHeroes en zestien 3DaysHeroes zijn vanochtend van start gegaan vanuit Echternacherbrück in Duitsland. Zij worden bijgestaan door maar liefst 106 vrijwilligers en 139 begeleiders. Vanaf donderdag rijden er ruim honderd 3Days Ardennen Heroes mee.

GEMIS
Na 2 jaar wachten is het dan eindelijk zo ver: de 15de editie Duchenne Heroes is van start gegaan en wat hebben we het gemist! De positieve energie, saamhorigheid en steun van Duchenne Heroes. Niet alleen de financiële steun, maar juist ook de mentale steun dat zoveel fietsers, vrijwilligers, begeleiders en sponsoren zich belangeloos inzetten voor onze strijd tegen Duchenne en voor betere kwaliteit van leven mét Duchenne.

GEEN FINISH EVENT
De Duchenne Heroes gaat door, maar wel in aangepaste vorm. De Heroes zitten met alle deelnemers, vrijwilligers en begeleiders een week in een bubbel. Niemand komt het kamp op zonder coronabewijs. Er zijn geen grote gezamenlijke momenten en er zal er ook geen finish evenement zijn.

VOLG DE HEROES LIVE
Ondanks de pandemie en de hevige regenval en overstromingen in juli in de Ardennen hebben de routemakers er in korte tijd een fantastische tocht van kunnen maken, waarvoor onze complimenten en enorme waardering! Download de route hier.
De Duchenne Heroes zijn via de website van Duchenne Heroes live te volgen via Facebook live of via de Live Tracking pagina.

AANMOEDIGEN VIRTUEEL
Het belooft een loodzware editie te worden met veel hoogtemeters en een natte ondergrond. Helaas is er geen publiek tijdens de tocht mogelijk en geen groots onthaal tijdens de finish.
Dus steun de Duchenne Heroes virtueel middels een videoboodschap of berichtje op hun Facebookpagina of steun ze met een donatie!

Zaterdag 18 september vanaf 14 uur is de finish van de Duchenne Heroes hier live te volgen via Facebook.
We vieren dan het meer dan geweldige resultaat van deze langverwachte 15de editie Duchenne Heroes: 700 kilometer in 7 dagen en 3 landen en een record sponsoropbrengst!

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.