Fantastische 14e editie Duchenne Heroes

De Duchenne Heroes zijn afgelopen zaterdagmiddag 14 september weer veilig binnengekomen in ’t zonnige Knikkerven in Well aan de Maas. Het was geweldig, indrukwekkend en emotioneel. Een prachtige afsluiting van deze 14e editie voor de 287 bikers. Bekijk hier de foto’s van Eppo Karsijns, de foto’s op de Facebookpagina van de Duchenne Heroes en de prachtige filmpjes van de dagetappes van Cut to Black.

Een grote groep vrienden, bekenden en Duchenne families vormde een erehaag op ’t Knikkerven waardoor de helden hun laatste meters afleggen. Veel teams en individuele deelnemers reden samen met hun eigen helden, de Duchenne jongens en mannen, over de finish.
Onder luid applaus werd de totale sponsoropbrengst van deze 14e editie Duchenne Heroes 2019 bekendgemaakt: 952.596 euro! Wat een fantastisch bedrag!

Echt geweldig van de fietsers, hun families, de vrijwilligers, de begeleiders, de sponsors en de organisatie.
Namens het Duchenne Parent Project: nogmaals heel veel dank! Een middag met een gouden randje. Mocht u zelf de Duchenne Heroes, de organisatie, de fietsers en vrijwilligers willen huldigen of bedanken, stuur dan een bericht naar info@duchenneheroes.nl, zet een berichtje op hun facebookpagina of stuur een kaartje naar: Duchenne Heroes, NDSM-Plein 36, 1033 WB Amsterdam.

Op naar weer zo’n geweldige editie Duchenne Heroes! Aanmelden voor editie 2020 van 6™12 september 2020 is al mogelijk via de nieuwe website van de Duchenne Heroes met nieuw in 2020 de optie om de off-road tocht met mountainbike of gravelbike te fietsen en met nieuwe routes met start in de Vogezen en finish op het Drielandenpunt.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.