Fantastische editie Duchenne Heroes 2022!

De Duchenne Heroes zijn afgelopen zaterdagmiddag 17 september weer veilig binnengekomen op het Drielandenpunt te Vaals. Het was een geweldige, maar ook zware week, vol prachtige en ontroerende momenten en het ultieme bewijs dat we samen heel sterk zijn: er is maar liefst 1.002.335 euro aan sponsorgeld opgehaald! Wát een prestatie!

De finish was ondanks de regenbuien een vrolijke afsluiting van deze 16e editie. Een grote groep vrienden, bekenden en Duchenne families vormde een erehaag waardoor de helden hun laatste meters fietsten. Veel teams en individuele deelnemers reden samen met hun eigen helden, de Duchenne jongens en mannen, over de finish.
Onder luid applaus werd ieder team gehuldigd met een fotomomentje met de cheque met de sponsoropbrengst die de avond ervoor in het kampement al bekend gemaakt was: weer meer dan één miljoen.

Bekijk hier foto’s, de foto’s op de Facebookpagina van de Duchenne Heroes en van Eppo Karsijns en de prachtige filmpjes van de dagetappes van Cut to Black.

Wij zijn ontzettend trots op alle fietsers, hun families, de vrijwilligers, de begeleiders, de sponsors en de organisatie.
Namens het Duchenne Parent Project: nogmaals heel veel dank! Het was een week met een gouden randje.
Mocht u zelf de Duchenne Heroes, de organisatie, de fietsers en vrijwilligers willen huldigen of bedanken, stuur dan een bericht naar info@duchenneheroes.nl, zet een berichtje op hun facebookpagina of stuur een kaartje naar: Duchenne Heroes, NDSM-Plein 36, 1033 WB Amsterdam.

Natuurlijk is er ook volgend jaar weer een Duchenne Heroes! Aanmelden voor de 17e editie van 10 t/m 16 september 2023 is vanaf vandaag 17 uur mogelijk via de nieuwe website van de Duchenne Heroes.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.