Fantastische opbrengst 12e editie Duchenne Heroes 2017!

De Duchenne Heroes zijn afgelopen zaterdagmiddag 23 september weer veilig binnengekomen aan een zonovergoten Karpendonkse Plas in Eindhoven. Het was geweldig, indrukwekkend en emotioneel. Een prachtig einde van deze 12e editie voor de 331 bikers (inclusief 81 Weekend-Heroes). Bekijk hier de foto’s van Eppo Karsijns en de filmpjes van de dagetappes van de filmcrew.

Een enorme groep vrienden, bekenden en Duchenne families vormde een erehaag op de Karpendonkse Plas waardoor deze helden hun laatste meters afleggen. Veel teams en individuele deelnemers reden samen met hun eigen helden, de Duchenne jongens, over de finish.
Onder luid applaus werd de totale sponsoropbrengst van deze 12e editie Duchenne Heroes 2017 bekendgemaakt door Roos: 1.081.906 euro! Wat een fantastisch bedrag!

Echt geweldig van de fietsers, de vrijwilligers, de sponsors en de organisatie. Namens het Duchenne Parent Project: nogmaals heel veel dank! Een middag met een gouden randje. Mocht u zelf de Duchenne Heroes, de organisatie, de fietsers en vrijwilligers willen huldigen of bedanken, stuur dan een bericht naar info@duchenneheroes.nl, zet een berichtje op hun facebookpagina of stuur een kaartje naar: Duchenne Heroes, NDSM-Plein 36, 1033 WB Amsterdam. Op naar weer zo’n geweldige editie Duchenne Heroes! Aanmelden voor editie 2018 van 9™15 september 2018 is al mogelijk via de nieuwe website van de Duchenne Heroes. Dit keer ook met een nieuw event Duchenne Heroes Race en Gravel van 28 mei ™ 3 juni 2018.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.