Fantastische opbrengst 13e editie Duchenne Heroes 2018!

De Duchenne Heroes zijn afgelopen zaterdagmiddag 15 september weer veilig binnengekomen aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Het was geweldig, indrukwekkend en emotioneel. Een prachtig einde van deze 13e editie voor de 251 bikers. Bekijk hier de foto’s van Eppo Karsijns en de prachtige filmpjes van de dagetappes van de filmcrew.

Een grote groep vrienden, bekenden en Duchenne families vormde een erehaag op de Karpendonkse Plas waardoor deze helden hun laatste meters afleggen. Veel teams en individuele deelnemers reden samen met hun eigen helden, de Duchenne jongens, over de finish.
Onder luid applaus werd de totale sponsoropbrengst van deze 13e editie Duchenne Heroes 2018 bekendgemaakt: 901.539 euro! Wat een fantastisch bedrag!

Echt geweldig van de fietsers, de vrijwilligers, de begeleiders, de sponsors en de organisatie. Namens het Duchenne Parent Project: nogmaals heel veel dank! Een middag met een gouden randje. Mocht u zelf de Duchenne Heroes, de organisatie, de fietsers en vrijwilligers willen huldigen of bedanken, stuur dan een bericht naar info@duchenneheroes.nl, zet een berichtje op hun facebookpagina of stuur een kaartje naar: Duchenne Heroes, NDSM-Plein 36, 1033 WB Amsterdam. Op naar weer zo’n geweldige editie Duchenne Heroes! Aanmelden voor editie 2019 van 8™14 september 2019 is al mogelijk via de nieuwe website van de Duchenne Heroes met nieuwe routes en finishplaats en mogelijkheid voor 7 dagen of 3 dagen enduro of cross-country.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.