Heroïsche actie voor Duchenne spierdystrofie

15de editie Duchenne Heroes grootser dan ooit!

De Duchenne Heroes zijn afgelopen zaterdagmiddag 18 september weer veilig binnengekomen in ’t zonnige la Roche. Het was een geweldige, indrukwekkende en emotionele editie. Wat hadden we het gemist. Zoveel positiviteit, saamhorigheid en steun voor de Duchenne families. Niet alleen de financiële steun, maar juist ook de mentale steun dat zoveel fietsers, vrijwilligers, begeleiders en sponsoren zich belangeloos inzetten voor onze strijd tegen Duchenne en voor betere kwaliteit van leven mét Duchenne.

Bekijk hier de foto’s op de Facebookpagina van de Duchenne Heroes en de prachtige filmpjes van de dagetappes.

SPONSOROPBRENGST
Vrijdagavond werd in de tent onder luid applaus de totale sponsoropbrengst van deze 15e editie Duchenne Heroes 2021 bekendgemaakt:  1.513.341 euro! Een record! Wat een buitengewoon fantastisch bedrag!

Echt geweldig van de fietsers, hun families, de vrijwilligers, de begeleiders, de sponsors en de organisatie. En deze laatste zeker niet op de laatste plaats, want met zoveel beperkingen en uitdagingen een waardevolle editie neerzetten, dat verdient alle lof!
Namens het Duchenne Parent Project: nogmaals heel veel dank! Een editie met een gouden randje.
Mocht jezelf de Duchenne Heroes, de organisatie, de fietsers en vrijwilligers willen huldigen of bedanken, stuur dan een bericht naar info@duchenneheroes.nl, zet een berichtje op hun facebookpagina of stuur een kaartje naar: Duchenne Heroes, NDSM-Plein 36, 1033 WB Amsterdam.

Op naar weer zo’n geweldige editie Duchenne Heroes met hopelijk zoals vanouds weer heel veel publiek en een finish event! Aanmelden voor editie 2022 van 11 t/m 17 september 2022 is al mogelijk via de website van de Duchenne Heroes.

PERSBERICHT
Lees hier het persbericht: ‘Heroïsche actie voor Duchenne spierdystrofie’.

 

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.