Inpakken voor Duchenne bij de HEMA haalt bijna 14.000 euro op!

Voor het 3e jaar stelde de HEMA ruimte en inpakpapier beschikbaar om cadeautjes in te pakken voor het goede doel. Vrijwilligers pakten een cadeautje in voor een (vrijwillige) donatie en daarnaast werd er gecollecteerd.

Dit jaar werd er in 11 HEMA filialen verspreid over het land  tijdens de drukke dagen voor Sint en Kerst ingepakt voor Duchenne door een enthousiaste groep Duchenne vrijwilligers. Deze vrijwilligers waren geworven door verschillende coördinatoren die tevens aanspreekpunt waren van het HEMA filiaal. De 11 HEMA filialen waar ingepakt werd voor Duchenne waren: Utrecht, Bussum, Amsterdam Kinkerstraat, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam,  Zwijndrecht, Alkmaar, Harlingen, Den Bosch en Bergen op Zoom.

Totale opbrengst 2017 is € 13.957,90! Fantastisch! Veel dank aan alle coördinatoren, inpakkers, donateurs en de HEMA natuurlijk. Heel fijn dat we welkom waren op de drukste tijd van het jaar.

Vind jij het leuk om dit volgend jaar ook in de buurt van jouw woonplaats te doen? Als vrijwilliger of coördinator van een filiaal? Laat het weten!

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.