Mag ik alsje alsje alsjeblieft je 06, tablet of cartridge hebben voor Duchenne!

Heb jij nog cartridges, mobiele telefoons of tablets die je niet meer gebruikt? Gooi deze niet weg, maar lever ze in! Cartridges, mobieltjes en oude tablets zijn geld waard; voor alle bruikbare items ontvangen wij een vergoeding. Dit geld gebruiken wij voor meer onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie.

Inzamelen is ook goed voor het milieu. De ingeleverde producten worden hergebruikt of gerecycled en krijgen zo een tweede leven.

Lever vandaag nog je cartridges, mobiele telefoons en tablets in en help zo de kinderen en mannen met Duchenne Spierdystrofie.

Bedrijven (zoals bv. fysio’s, scholen, winkelcentra, supermarkten) kunnen een gratis inzamelbox aanvragen. Zodra deze gevuld is met 20 ingezamelde items, wordt deze kosteloos bij het bedrijf afgehaald. Dit binnen 2 werkdagen. Vraag vandaag nog een inzamelbox aan via het online aanvraagformulier en registreer je!

AANVRAAGFORMULIER VOOR  INZAMELBOX

EN REGISTRATIE VOOR DUCHENNE

Wil je graag een poster van Duchenne op de inzamelbox, laat het ons dan weten dan sturen wij je er 1 toe. We hebben voor beide formaten boxen een poster.

Ook is het mogelijk dat bedrijven die nu voor een ander goed doel van Eeko inzamelen, dit goede doel omzetten naar Duchenne als dit hun voorkeur heeft. Mail dan naar het Duchenne Parent Project via info@duchenne.nl.

Particulieren kunnen hun cartridges, mobieltjes en tablets inleveren bij het dichtstbijzijnde inzamelpunt.
Klik hier voor een totaal overzicht van algemene openbare inzamelpunten. Als je jouw cartridges of mobieltjes verpakt in een envelop, plastic tas of -zakje, waarop je duidelijk “Duchenne” vermeldt, dan mag je deze bij alle openbare inzamelpunten inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan het Duchenne Parent Project.

Het Duchenne Parent Project werkt m.b.t. het inzamelen van cartridges en mobiele telefoons samen met Eeko. Sinds kort kun je hier ook terecht voor gecertificeerde dataverwijdering op smartphones en tablets. Heeft jouw bedrijf een partij smartphones en/of tablets waarvan de vertrouwelijke en privacygevoelige data definitief verwijderd dient te worden? Neem dan contact met op met Eeko en geef Duchenne op als goed doel zodat er 5 euro per toestel naar Duchenne onderzoek gaat: 0570 85 85 85 of via info@eeko.nl.

Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl.

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.