Terugblik op een geweldige Duchenne Triathlon

Na afgelopen zaterdag mogen we weer terug kijken op een fantastische 13e editie van de Duchenne Triathlon in het Boschbad te Apeldoorn, met dit jaar maar liefst een top aantal van 45 teams aan de start van deze 1/8 triathlon.
De Duchenne Triathlon begon met een zeer natte start, maar gelukkig brak bij het laatste onderdeel, het hardlopen, de zon door en kon iedereen weer opdrogen en van de eindsprintjes genieten. In een super gezellige en informele sfeer streden alle teams weer in het water, op de fiets en tijdens het hardlopen en werd een prachtige sportieve prestatie geleverd.

Team Nick 1 behaalde de snelste tijd, 1:14 min, op de voet gevolgd door team de Ogenblikjes met 1:15. Team Fano 2, die alle onderdelen alleen gedaan heeft, kwam daar vlak achteraan met 1:18, super prestatie! Kijk hier voor alle neergezette tijden die dag.

De beker voor het team met de hoogste opbrengst ging naar Team Nick 7 met maar liefst €2865 en de beker voor het team met de op een na hoogste opbrengst naar team Nysingh’s Red Arrows met €2010.

Geen verrassing was dat dit jaar de beker voor het aanbrengen van de meeste teams weer naar team Nick ging, die met maar liefst 11 teams deelnamen. Deze 3e beker voor team Nick werd onder luid gejuich door Nick zelf in ontvangst genomen!

Rotary Apeldoorn Noord verzorgde weer met veel passie de catering bij de ingang van het zwembad. Naast de gebruikelijke broodjes werden ook weer hamburgers gegrild. De totale opbrengst van de catering was €785.
Rotary Club Arnhem bemande de wedstrijdtafel.
Hulde aan deze leden van de Rotary voor hun inzet!

Zoals gebruikelijk werd deze sportieve dag afgesloten met de inmiddels bekende after-party, waar voor alle deelnemers een heerlijke broodje vlees klaar stond en er werd nog gezellig nagesproken over de sportieve resultaten en ervaringen.

Dit sportieve evenement heeft in totaal € 37103 netto opgebracht voor het Duchenne Parent Project.
Veel dank ook aan de Teenstra Foundation voor hun financiële bijdrage aan de triathlon.

Voor de teamcaptains: graag deze mail doorsturen naar jullie teamleden en we zouden het fijn vinden als jullie de e-mailadressen van de overige teamleden zouden kunnen doorsturen naar info@duchenne.nl!
Kijk voor alle foto’s op de Vrienden van Duchenne website.

Deelnemers, sponsors, vrijwilligers, vrienden en familie: heel veel dank voor jullie sportieve en/of financiële bijdrage en gefeliciteerd met dit prachtige resultaat van deze 13e editie.
We hopen jullie allemaal weer te zien volgend jaar bij de 14e editie van de Duchenne Triathlon!

Ed Bergsma, Rotary Apeldoorn Noord
Mark Steinhauer, Vrienden van Duchenne
Bas ten Kate, Duchenne Parent Project/Rotary Club Arnhem
Mirjam Franken, Duchenne Parent Project

Geen Commentaar

Sorry, het reactieformulier is gesloten op dit moment.